New York cheesecake

5.0 14 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
14 fette

Składniki

Base
  • 150 g di burro a pezzi, + q.b.
  • 300 g di biscotti secchi tipo Digestive a pezzi
  • 35 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
  • 250 g di frutti di bosco misti
  • 100 g di zucchero
  • 25 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
  • 870 g di formaggio fresco spalmabile
  • 140 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 3 uova
  • 3 tuorli

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 372.6 mg
Białko 7.4 g
Kalorie 2265.7 kJ / 541.5 kcal
Tłuszcz 38.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 21.3 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...