Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 125 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 15 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 100 g di frutti di bosco misti
- 40 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2034.5 kJ / 486.3 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 238.8 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia ad alta idratazione TM6
5klst
Brownies cioccolato e banane
40min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 Std. 30 Min
Torta di tacchino
2 Std. 30 Min
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 Std. 30 Min
Cheesecake arachidi e caramello
2 Std. 30 Min
Cestini cheesecake alle fragole
2 godz. 20 min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 Std. 30 Min
Crostata morbida gianduia e fragole
1h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 godz. 30 min