Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- 125 g di biscotti secchi, tipo Digestive a pezzi
- 15 g di zucchero
Coulis di frutti di bosco
- 100 g di frutti di bosco misti
- 40 g di zucchero
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Crema al formaggio
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2034.5 kJ / 486.3 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 21 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 238.8 mg
Alternatywne przepisy
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2 godz.
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30 min
Sushi donuts
50min
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30 min
New York cheesecake
6h 30 min
Pancake muffins con banane e gocce di cioccolato
30 min
Mango cake
3h 30 min
New York cheesecake in vasetto (Bimby Friend)
2 godz. 40 min
Cinnamon rolls
4h
Ramen giapponese (TM6)
5h
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min