Torta Sacher

4.7 383 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 fette

Składniki

Pan di Spagna
  • di zucchero
    130 g
  • uova
    5
  • di sale
    1 pizzico
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di burro morbido a pezzi + q.b.
    150 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaio
  • di farina tipo 00 + q.b.
    150 g
  • di lievito in polvere per dolci
    2 cucchiaini
Farcitura
  • di confettura di albicocche
    300 g
Copertura
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    130 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 352.7 kcal / 1475.8 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Sód 96.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...