Urządzenia i Akcesoria
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
water for cooking pasta
-
macaroni pasta340 g
-
white bread quartered (approx. 50 g)2 slices
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)380 g
-
unsalted butter diced45 g
-
plain flour60 g
-
semi-skimmed milk500 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chorizo diced150 g
-
fresh basil leaves roughly chopped15 g
-
preserved red peppers thinly sliced110 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1045.4 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
3118.5 kJ /
745.3 kcal
Tłuszcz
38.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Toad in the Hole
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.