Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne, fusilli)350 g
-
bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta30 g
-
passata500 g
-
tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)240 g
-
single cream200 g
-
water plus extra for boiling100 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1358.8 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
2746.2 kJ /
656.4 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham Hock Potato Bake
35 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Beef and Bean Enchiladas
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min