Urządzenia i Akcesoria
Tuna Pasta Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
fine sea salt plus extra to taste2 ½ tsp
-
dried pasta (e.g. penne, fusilli)350 g
-
bread torn in pieces100 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces (2 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta30 g
-
passata500 g
-
tinned tuna in oil drained (2 x 160 g tins)240 g
-
single cream200 g
-
water plus extra for boiling100 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1358.8 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
2746.2 kJ /
656.4 kcal
Tłuszcz
29.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Bean Enchiladas
40min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Ham Hock Potato Bake
35min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Shepherd's Pie
1h 40min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Chicken Enchiladas
1h
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min