Urządzenia i Akcesoria
Chicken Katsu Curry with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Steamed Rice
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sushi riceshort grain rice350 g
Chicken Katsu Curry
-
oil plus extra for baking15 g
-
garlic cloves5
-
onions cut in large pieces (2 cm)120 g
-
carrots sliced (1 cm)200 g
-
curry powder1 ½ Tbsp
-
plain flour145 g
-
liquid chicken stock (see tip)500 g
-
brown sugar20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
medium eggs beaten2
-
panko breadcrumbs160 g
-
chicken breasts, skinless (approx. 180 g each)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1192.3 mg
Białko
59.5 g
Kalorie
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
145.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Butter Chicken
50 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Mac 'n' Cheese
1 godz. 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Toad in the Hole
1 godz.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.