Sausage and Bacon Casserole
TM6 TM5

Sausage and Bacon Casserole

4.7 (255 ocen)

Składniki

  • 12 pork sausages
  • 3 garlic cloves
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
  • 100 g red wine
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 300 g boiling water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
  • 2 Tbsp tomato purée
  • 2 Tbsp Worcestershire sauce
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • fresh parsley leaves, for garnishing (opcjonalnie)
  • crusty bread, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1844.5 kJ / 440.9 kcal
Białko
18.2 g
Węglowodany
27.9 g
Tłuszcz
27.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
5.5 g
Sód
1169.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy