Urządzenia i Akcesoria
Tortilla Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
Roma tomatoes halved, deseeded3
-
garlic clove1
-
white onion halved1 ½ oz
-
4 ½ oz waterchicken stock4 ½ oz
-
salt½ tsp
-
½ ancho chiliancho chili powder¾ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)2 ½ oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)½ - 1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694.7 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1595 kJ /
381.2 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
53.6 g