Pozole Rojo

Pozole Rojo

4.5 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portion

Składniki

  • white onions cut into pieces
    5 ½ oz
  • tomatoes quartered
    7 oz
  • dried guajillo chilies stem and seeds removed
    ½ oz
  • salt divided
    2 tsp
  • ground cumin
    1 pinch
  • water divided
    60 oz
  • garlic cloves
    3
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    1 sprig
  • fresh marjoram
    1 sprig
  • pork loin cubed (1 in.)
    42 oz
  • dried Mexican oregano (opcjonalnie)
    1 tsp
  • hominy (approx. 14.5 oz), drained
    1 can
  • radishes trimmed, thinly sliced
    5 ½ oz
  • lettuce leaves shredded
    4 oz
    4 oz cabbage, shredded

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 247 kcal / 1033 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...