Urządzenia i Akcesoria
Pozole Rojo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portion
Składniki
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
tomatoes quartered7 oz
-
dried guajillo chilies stem and seeds removed½ oz
-
salt divided2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
water divided60 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano (opcjonalnie)1 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz), drained1 can
-
radishes trimmed, thinly sliced5 ½ oz
-
4 oz cabbage, shreddedlettuce leaves shredded4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
1033 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Chicken Mole
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Tinga de Pollo
40 min