
Urządzenia i Akcesoria
Pozole Rojo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portion
Składniki
-
white onions cut into pieces5 ½ oz
-
tomatoes quartered7 oz
-
dried guajillo chilies stem and seeds removed½ oz
-
salt divided2 tsp
-
ground cumin1 pinch
-
water divided60 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
dried Mexican oregano (opcjonalnie)1 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz), drained1 can
-
radishes trimmed, thinly sliced5 ½ oz
-
lettuce leaves shredded4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
247 kcal /
1033 kJ
Białko
35 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva México!
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone