Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Steak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
New York strip steaks (approx. 6 oz ea., 4-5 in. long)4
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
garlic cloves crushed4
-
thyme plus extra to garnish8 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish4 sprigs
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil2 tbsp
-
unsalted butter2 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
870.4 mg
Białko
73.9 g
Kalorie
2537.2 kJ /
606.4 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Unsalted Butter
15 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min