Sous-vide Steak

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • New York strip steaks (approx. 6 oz ea., 4-5 in. long)
    4
  • extra virgin olive oil
    4 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • garlic cloves crushed
    4
  • thyme plus extra to garnish
    8 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    4 sprigs
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • unsalted butter
    2 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 870.4 mg
Białko 73.9 g
Kalorie 2537.2 kJ / 606.4 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...