
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves½ oz
-
cilantro leaves½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Lamb
-
lamb loin chops bone in8
-
rosemary2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1023.8 kcal /
4283.5 kJ
Białko
33.9 g
Tłuszcz
96.7 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Sód
730.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min