Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Mint Sauce
-
lemon1
-
mint leaves½ oz
-
cilantro leaves½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
Lamb
-
lamb loin chops bone in8
-
rosemary2 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
730.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
4283.5 kJ /
1023.8 kcal
Tłuszcz
96.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
37.5 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Broccoli Sauté
20 min