Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 96.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 37.5 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 730.7 mg
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min