
Urządzenia i Akcesoria
Tangzhong Milk Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
155 kcal /
649 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
108 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Buttermilk Bread
2h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2h 20min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Dutch Baby Pancake
20min
Pretzel Bread
2h
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Braided Milk Bread
2h 20min