Tangzhong Milk Bread

Tangzhong Milk Bread

4.7 226 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices

Składniki

  • bread flour divided
    13 oz
  • milk icy cold, divided (see Tip)
    8 oz
  • egg yolk from a large egg
    1
  • sugar
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • powdered milk
    2 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • unsalted butter room temperature
    1 oz
  • ice cold water to spray

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 155 kcal / 649 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 108 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...