Urządzenia i Akcesoria
Tangzhong Milk Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
108 mg
Białko
5 g
Kalorie
649 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3 godz. 45 min
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Homemade Pasta
1 godz.
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Bagels
1 godz. 20 min
Buttermilk Bread
2 godz.
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Potato Rolls
3 godz. 25 min