Tangzhong Milk Bread
TM6 TM5

Tangzhong Milk Bread

4.8 (206 ocen)

Składniki

  • 13 oz bread flour, divided
  • 8 oz milk, icy cold, divided (see Tip)
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 oz sugar
  • ½ tsp salt
  • 2 tsp powdered milk
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 1 oz unsalted butter, room temperature
  • ice cold water, to spray

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
649 kJ / 155 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
108 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy