Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
788 mg
Białko
16 g
Kalorie
1142 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min