Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 788 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Sous-vide Steak
1h 30min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Mixed Mushroom Sauté
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Oysters Rockefeller
25min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h