![Sous-vide Scallops with Saffron Sauce Sous-vide Scallops with Saffron Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9EF7E6FA-AEB3-4438-B87C-FC3E3D0E44F3/Derivates/FFA89141-D5DD-40ED-9F7B-88EBBA9C0827.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Scallops
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 12 sea scallops, large or jumbo, muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 slices orange, preferably organic, thinly sliced
- 4 sprigs fresh oregano
- 6 oz pencil-thin asparagus, trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
Saffron Sauce
- 2 oz yellow onions, in pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 5 oz heavy whipping cream
- 2 pinches saffron threads
- ⅛ tsp salt, to taste
Searing and Serving
- ½ oz unsalted butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 788 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Sautéing Turkey Cubes
Brak ocen
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Shrimp Sauté
25 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35 min