Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

Sous-vide Scallops with Saffron Sauce

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Scallops
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel
    12
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • orange, preferably organic thinly sliced
    4 slices
  • fresh oregano
    4 sprigs
  • pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)
    6 oz
Saffron Sauce
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • heavy whipping cream
    5 oz
  • saffron threads
    2 pinches
  • salt to taste
    ⅛ tsp
Searing and Serving
  • unsalted butter
    ½ oz

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 788 mg
Białko 16 g
Kalorie 1142 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...