Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
788 mg
Białko
16 g
Kalorie
1142 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 Std. 10 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min