
Urządzenia i Akcesoria
番茄炖牛腩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
姜 切片5 克
-
京葱 切段25 克
-
干辣椒 切段1 支
-
番茄酱 如:梅林牌75 克
-
番茄 切块300 克
-
牛腩块 热水汆烫,3x3厘米350 克
-
干红葡萄酒25 克
-
桂皮1 小块
-
八角1 个
-
盐1 茶匙
-
新鲜香菜 取叶子,装饰用1 支
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
213.1 kcal /
891.4 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
1270.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny

饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny