番茄炖牛腩

番茄炖牛腩

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    5 克
  • 京葱 切段
    25 克
  • 干辣椒 切段
    1 支
  • 番茄酱 如:梅林牌
    75 克
  • 番茄 切块
    300 克
  • 牛腩块 热水汆烫,3x3厘米
    350 克
  • 干红葡萄酒
    25 克
  • 桂皮
    1 小块
  • 八角
    1 个
  • 1 茶匙
  • 新鲜香菜 取叶子,装饰用
    1 支

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 213.1 kcal / 891.4 kJ
Białko 17.6 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 1270.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...