土豆炖牛肉
TM6 TM5

土豆炖牛肉

3.8 (59 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • 10 克 姜
  • 50 克 京葱 ,切段
  • 2 个 八角
  • 2 支 干辣椒 ,切段
  • 500 克 牛腩 ,切大块(5厘米),汆水沥干
  • 500 克 水
  • 50 克 生抽
  • 10 克 老抽
  • 300 克 土豆 ,去皮,切大块(5厘米)
  • 2 支 新鲜香菜 ,取叶子,装饰用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1275 kJ / 304 kcal
Białko
33.1 g
Węglowodany
20.2 g
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy