Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 10 克 姜
- 50 克 京葱 ,切段
- 2 个 八角
- 2 支 干辣椒 ,切段
- 500 克 牛腩 ,切大块(5厘米),汆水沥干
- 500 克 水
- 50 克 生抽
- 10 克 老抽
- 300 克 土豆 ,去皮,切大块(5厘米)
- 2 支 新鲜香菜 ,取叶子,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1275 kJ / 304 kcal
- Białko
- 33.1 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 2.2 g