Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 姜 ,切片
- 30 克 生抽
- 10 克 老抽
- ½ 茶匙 花椒粉 ,或自制花椒粉 (opcjonalnie)
- 2 个 八角
- 500 克 猪肋排 ,切大块(5厘米)
- 100 克 水
-
250
克 新鲜茶树菇 ,新鲜的
lub 100 克 茶树菇 ,干的,水发后沥干,约250克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1901 kJ / 454 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 9.8 g