Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 10 克 姜 ,切片
- 50 克 京葱 ,切段
- 500 克 牛腩 ,切大块(5厘米),汆水洗净
-
30
克 十三香炖肉料包
lub 1 汤匙 十三香粉 - 800 克 水
- 500 克 白萝卜 ,切大块(5厘米)
- 2 茶匙 盐
- 酱油 ,适量
- 红辣椒酱 ,适量
- 新鲜香菜 ,适量,取叶子,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 2 g