Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 牛仔骨 ,厚约1厘米
- 10 克 淀粉
- 1 小撮 盐
- 1 茶匙 糖
- 10 克 酱油
- 20 克 黑胡椒酱 ,或美善品自制黑胡椒酱
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 882 kJ / 211 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 0.2 g