卤牛腱/酱牛肉
TM6 TM5

卤牛腱/酱牛肉

4.7 (241 ocen)

Składniki

  • 550 克 牛腱肉
  • 20 克 料酒
  • 75 克 生抽
  • 65 克 老抽
  • 55 克 糖
  • 5 克 盐 (约1茶匙)
  • 3 个 八角
  • 5 克 桂皮
  • 2 片 姜
  • 2 根 葱 ,切段
  • 2 片 干月桂叶
  • 25 克 蚝油
  • 900 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
977 kJ / 233.5 kcal
Białko
30.2 g
Węglowodany
23.3 g
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy