Pane alle olive

Pane alle olive

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
8 porzioni

Składniki

  • 200 g di olive nere snocciolate
  • 130 g di latte tiepido
  • 3 cucchiaini di zucchero
    1 ½ cucchiaino di malto di orzo
  • ¾ cubetto di lievito di birra fresco (18-20 g)
    ¾ bustina di lievito di birra disidratato, (6-7 g)
  • 250 g di acqua
  • 670 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 25 g di olio di oliva
    25 g di strutto
  • 20 g di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.5 g
Kalorie 1627 kJ / 389 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 66.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...