Urządzenia i Akcesoria
Il pane di Altamura
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
750 g
Składniki
-
350 g di acqua
-
600 g di semola di grano duro + q.b.
-
10 g lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 pizzico zucchero
-
20 g di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.2 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Pane al semolino
4 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min