Urządzenia i Akcesoria
Il pane di Altamura
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
750 g
Składniki
-
350 g di acqua
-
600 g di semola di grano duro + q.b.
-
10 g lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 pizzico zucchero
-
20 g di sale
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.2 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
48.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lievito madre
72 godz. 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Rosette
5 godz. 20 min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Polka (pane francese)
5 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4 godz.