Il pane di Altamura

Il pane di Altamura

4.4 74 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz.
750 g

Składniki

  • di acqua
    350 g
  • di semola di grano duro + q.b.
    600 g
  • lievito di birra fresco sbriciolato
    10 g
  • di zucchero
    1 pizzico
  • di sale
    20 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 213 kcal / 891 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 48.2 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...