Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta casereccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
-
350 g di acqua
-
150 g di lievito madre15 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 0, + q.b.600 g di farina tipo 1 + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
891 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Lievito madre
72 godz. 15 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Rosette
5 godz. 20 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min