Repollo salteado

Repollo salteado

4.6 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 raciones

Składniki

  • 300 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 75 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
  • ¼ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 566.5 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1737 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 39.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...