Acelgas con tomate

Acelgas con tomate

4.7 323 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de jamón serrano en dados
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 pimienta de Cayena seca entera (opcjonalnie)
  • 500 g de acelgas (en trozos de 4 cm)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 185 kcal / 771 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...