Repollo con calabacín, pimiento y jamón

Repollo con calabacín, pimiento y jamón

4.5 443 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 600 g de repollo blanco cortado en trozos regulares (del tamaño de un huevo)
  • 100 g de pimiento rojo
  • 100 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de jamón serrano en dados
  • 150 g de calabacín pelado y en trozos
  • 100 g de salsa de tomate
    100 g de tomate frito
  • ½ cucharadita de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 7.8 g
Kalorie 864 kJ / 207 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...