Repollo con calabacín, pimiento y jamón

Repollo con calabacín, pimiento y jamón

4.5 431 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • de repollo blanco cortado en trozos regulares (del tamaño de un huevo)
    600 g
  • de pimiento rojo
    100 g
  • de cebolla
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de jamón serrano en dados
    100 g
  • de calabacín pelado y en trozos
    150 g
  • de salsa de tomate
    100 g
    100 g de tomate frito
  • de sal
    ½ cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 207 kcal / 864 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...