Acelgas en adobillo

Acelgas en adobillo

4.4 155 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 2 huevos
  • 1000 g de acelgas cortadas en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • ½ cucharadita de pimienta negra en grano
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de miga de pan blanco
  • 70 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de pimentón
  • 2 cucharadas de vinagre

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 289 kcal / 1207 kJ
Białko 10.31 g
Tłuszcz 21.43 g
Węglowodany 13.65 g
Błonnik 3.01 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...