Urządzenia i Akcesoria
Masa maślana
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
900 g
Składniki
-
180 g cukru
-
530 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
180 g mleka w temp. pokojowej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
15.3 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
2141.5 kJ /
511.8 kcal
Tłuszcz
48.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
30.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 godz.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana z mlekiem skondensowanym do dekoracji tortów
10 min
Masa maślana z mlekiem w proszku do dekoracji tortów
10 min
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 min
Biszkopt
1 godz. 50 min
Tort kawowy
2 godz. 10 min
Biszkopt kakaowy
4 godz.
Wilgotny biszkopt z olejem
4 godz.
Biszkopt genueński z masłem
4 godz.