Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
TM5 TM6

Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej

4.3 (325 ocen)

Składniki

  • 140 g białek
  • 230 g cukru
  • 1 szczypta soli
  • 450 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii
  • barwnik spożywczy, dowolnego koloru, kilka kropli (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
18040.9 kJ / 4309 kcal
Białko
18.5 g
Węglowodany
233 g
Tłuszcz
371 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy