Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou

Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou

4.1 7 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porce

Składniki

  • 200 gramů vody
  • 65 gramů mrkve na kousky
  • 30 gramů celeru, bulvy na kousky
  • 10 gramů petrželové natě
    10 gramů celerových listů
  • ½ kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
    1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
  • 300 gramů filet z kuřecích prsou nakrájených na nudličky (5 x 2 cm)
  • 1 špetku soli
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 75 gramů bílých žampiónů, čerstvých na plátky
  • 15 gramů hladké mouky
  • 50 gramů smetany
  • ½ čajové lžičky worcesterské omáčky (opcjonalnie)
  • ½ čajové lžičky citrónové šťávy
  • 15 gramů másla na kousky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 201.3 mg
Białko 37 g
Kalorie 1583.1 kJ / 378.4 kcal
Tłuszcz 19.6 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 12.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...