Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů sýru parmazánu
- 30 gramů bílého vína
- 15 gramů šalotky na plátky
- 2 snítky rozmarýnu, omytého a osušeného
- 1 snítka čerstvé petržele, omyté a osušené
- 1 snítka čerstvé majoránky, omyté a osušené
- 2 špetky soli
- 200 gramů kuřecích prsou, na kousky
- 1 svazek různých čersvých bylinek, (tymián, majoránka, bazalka, oregano)
- 30 gramů strouhanky
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 200 gramů cukety, nakrájené na 16 koleček
- 40 gramů papriky nakrájené na 16 čtverečků
- 900 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 150 gramů rýže, dlouhozrnné
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Białko
- 36.7 g
- Węglowodany
- 80.6 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10 min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 Min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20min
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2 Std.
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 Min
Salsa verde kuskus s kuřecími řízečky
55min
Frittata s odřezky ze zeleniny
35 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min
Dušené hovězí stew
1h 40min