Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů plocholisté petrželky, pouze listy
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 bobkové listy, sušené
- 500 gramů kuřecích prsou, na kostky (2 x 2 cm)
- 500 gramů zeleninové směsi, mražené (s hráškem a karotkou)
- 50 gramů másla, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- 100 gramů smetany
-
1
kostka kuřecího bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí - 1 čajová lžička sójové omáčky
- 1 čajová lžička worcesterské omáčky
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Białko
- 37.1 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 19.9 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 min
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1h
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40 min