Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 300 gramů cibule, napůl
- 200 gramů slaniny, na kostičky
- 1000 gramů vepřového masa, např. kotlety nebo plec
- 500 gramů lišek, nebo žampiónů
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka čerstvě umletého pepře
- tabasko, podle chuti
- 2 bobkové listy
- 200 gramů vody
- 1 kostka masového bujónu
- 130 gramů bílého vína
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1h 20 min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Pivní rizoto s houbami
45 min
Bramborový salát s kuřetem a rajčatovou omáčkou
1h 10 min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1h
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1h 20 min
Hovězí na pivu
1h 45 min
Vepřové maso s houbami na víně
1u. 50min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min