Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Kuřecí salát s těstovinami
45min
Vepřové závitky s rýží
55 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 Std. 50 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1 Std. 10 Min