Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 420 gramů černých fazolí, celých, konzervovaných, možno s chilli nebo tomatovou omáčkou
- 20 gramů oleje
- 500 gramů vepřových kotlet, (4 kusy)
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů vody
- 700 gramů brambor, nových, na čtvrtky
- 50 gramů cibule, červené, na kolečka
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3539 kJ / 845 kcal
- Białko
- 55.9 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 Std.
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 Std. 40 Min
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Ninguna valoración
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min