Wersje kompatybilne
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů parmazánu, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku, podle chuti
- 60 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 150 gramů zelených fazolových lusků, mražených, na kousky (2-3 cm)
- 150 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 250 gramů kuřecích prsou, bez kostí, na kousky (3 cm)
- ½ - 1 čajovou lžičku soli, podle chuti
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů vody
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu, rozdrobený - 200 gramů těstovin typu fusilli nebo podobných krátkých těstovin
- 70 gramů cherry rajčat, napůl
- 16 lístků bazalky, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30 Min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Krůtí plátky na houbách
50min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 Min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min
Rýžové nudle s hovězím a zeleninou
40min