Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů rýže basmati
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů kuřecích prsou, na kostičky (3 x 3 cm)
- 1 polévková lžíce kari
- 1 špetka červené papriky, sladké
- 1 chilli paprička, čerstvá, malá, bez jader
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- ½ čajové lžičky soli, plus extra pro osolení rýže
- 1 čajová lžička škrobu
- 130 gramů vody, plus extra pro vaření rýže
- 300 gramů žampiónů, na plátky
- 50 gramů kokosového mléka
- 20 gramů sójové omáčky
- ½ čajové lžičky kurkumy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1644 kJ / 394 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 min
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1h 10 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 godz. 50 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 Min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 min