Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů rýže
- 700 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 1 kostka masového bujónu
- 2 kusy vepřových kotlet
- 4 čajové lžičky grilovacího koření
- 300 gramů hříbků, v oleji
- 100 gramů cibule na proužky
- 50 gramů hladké mouky, na zahuštění omáčky
- 150 gramů mléka
- 1 bílého pepře, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3750 kJ / 896 kcal
- Białko
- 53.7 g
- Węglowodany
- 100.65 g
- Tłuszcz
- 29.05 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2j
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1j
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 Min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Krůtí plátky na houbách
50 menit
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1j 30 menit
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1j
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min