Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 raciones

Składniki

  • 230 g de harina de maíz precocida
  • 4 huevos
  • 230 g de cebolla en cuartos
  • 130 g de aceite de girasol
  • 250 g de leche entera fría
  • 1 - 2 cucharaditas de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 200 g de mozzarella fresca (con el líquido)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 852.5 mg
Białko 16 g
Kalorie 2144.2 kJ / 512.5 kcal
Tłuszcz 34.7 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...