Pastafrola de membrillo

Pastafrola de membrillo

4.9 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions

Składniki

Masa
  • de azúcar
    100 g
  • de manteca a temperatura ambiente, en trozos
    200 g
  • huevos
    2
  • de polvo de hornear
    1 cucharadita
  • de harina 0000
    400 g
Relleno
  • de dulce de membrillo en trozos
    700 g
  • de vino dulce (Oporto, Marsala, Brandy)
    70 g
Montaje
  • clara de huevo ligeramente batida
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 824 kcal / 3448 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 134 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...