Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)

Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)

4.1 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 piezas

Składniki

  • mantequilla sin sal para engrasar
  • 170 g de cebolla en mitades
  • 60 g de mantequilla sin sal
  • 250 g de leche
  • 4 yemas de huevo
  • 230 g de queso cottage
  • 320 g de sémola de maíz, pulverizado medio
  • 1 cdita de sal
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 4 claras de huevo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 6 g
Kalorie 606 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...