
Urządzenia i Akcesoria
Pastafrola de membrillo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 raciones
Składniki
Masa
-
de azúcar150 g
-
tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)8
-
de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos200 g
-
huevo1
-
yema de huevo1
-
de sal1 pellizco
-
de harina de repostería400 g
-
de levadura química en polvo1 cucharada
Relleno
-
de dulce de membrillo en trozos700 g
-
de vino dulce (por ej. Oporto, Marsala)70 g
Montaje
-
clara de huevo ligeramente batida1
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
824 kcal /
3448 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
134 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Entonces Ahora Siempre
50 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania