Urządzenia i Akcesoria
Onion bhaji
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 portions
Składniki
-
ajwain seeds (see Tips)½ tsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)2 ½ sprigs
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves½ - 1
-
chickpea (besan) flour80 g
-
garlic clove½
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
-
baking powder (see Tips)¼ tsp
-
water50 g
-
brown onions (approx. 250 g), cut into quarters1 ½
-
oil for frying500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
70.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
2027.7 kJ /
484.6 kcal
Tłuszcz
50.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday Indian curry paste
30 min
Madras curry powder
15 min
Bombay aloo
40 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Onion Bhaji
45 min
Parathas
1 godz. 30 min
Coriander chilli chutney
5 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Cucumber and mint raita
30 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Peshwari naan
1 godz. 20 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min