Onion Bhaji

Onion Bhaji

4.7 79 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
18 pieces

Składniki

  • gram flour
    85 g
  • plain yoghurt
    50 g
  • large egg
    1
  • garam masala
    1 Tbsp
  • fenugreek leaves, dried
    1 Tbsp
  • lemon juice
    1 Tbsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • water
    35 g
  • onions large, thinly sliced (2 mm)
    300 g
  • vegetable oil for deep frying

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 66 kcal / 274 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...