Urządzenia i Akcesoria
Onion Bhaji
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
18 pieces
Składniki
-
gram flour85 g
-
plain yoghurt50 g
-
large egg1
-
garam masala1 Tbsp
-
fenugreek leaves, dried1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
water35 g
-
onions large, thinly sliced (2 mm)300 g
-
vegetable oil for deep frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.1 g
Kalorie
274 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan Bread with Onion and Cumin
2hod.
Cucumber and Mint Raita
25min.
Naan Bread with Onion and Cumin
1hod. 30min.
Tikka Paste
1hod.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Chicken Tikka Masala
45min.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Chapatis
1hod. 30min.
Sheek Kebab
1hod. 10min.
Peshwari Naans
2hod.
Chicken Tikka
4hod. 10min.
Chicken Saag
50min.