
Urządzenia i Akcesoria
Everyday Indian curry paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1150 g
Składniki
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1150 g
Kalorie
1625 kcal /
6829 kJ
Białko
34.67 g
Tłuszcz
109.85 g
Węglowodany
119.44 g
Błonnik
65.65 g
Tłuszcz nasycony
32.9 g
Sód
4198.9 mg