Urządzenia i Akcesoria
Cucumber and mint raita
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
320.6 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
258 kJ /
61.4 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and Mint Raita
25 min
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Bombay aloo
40 min
Onion bhaji
45 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Pilau rice
30 min
Tarka dal
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Coriander chilli chutney
5 min
Pilaf with fragrant tarka
1 godz. 20 min
Amritsari dal
26 godz.