Urządzenia i Akcesoria
Beef Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
beef sinew free, cut into pieces5 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces5 ½ oz
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only2 sprigs
-
coarse salt3 oz
-
½ oz waterred wine½ oz
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
16713.6 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
681 kJ /
162.8 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Mango Chutney
1 godz. 20 min
Chicken Stock Paste
45 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Homemade Pasta
1 godz.
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Poached Eggs
25 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Rolled Frittata
55 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Mashed Potatoes
50 min