Beef Stock Paste

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • beef sinew free, cut into pieces
    5 ½ oz
  • mixed vegetables (e.g. onion, carrots, celery stalk), cut into pieces
    5 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    2 sprigs
  • coarse salt
    3 oz
  • red wine
    ½ oz
    ½ oz water
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 16713.6 mg
Białko 19.5 g
Kalorie 681 kJ / 162.8 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...