Tomato Ketchup

Tomato Ketchup

4.7 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
43 oz

Składniki

  • ripe tomatoes quartered
    35 - 45 oz
    30 - 45 oz canned whole tomatoes
  • red bell peppers cut into pieces
    7 oz
  • red onions
    4 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • red wine vinegar divided
    3 ½ oz
  • fresh bay leaf
    1
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cayenne pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • paprika
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • honey
    3 ½ oz

Wartości odżywcze na 1 oz

Kalorie 15.3 kcal / 64.1 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 56.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...