
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
35 - 45
oz ripe tomatoes quartered
lub 30 - 45 oz canned whole tomatoes - 7 oz red bell peppers cut into pieces
- 4 ½ oz red onions
- 2 garlic cloves
- 3 ½ oz red wine vinegar divided
- 1 fresh bay leaf
- 1 pinch ground nutmeg
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper to taste
- 1 tsp paprika
- 1 tsp salt
- 3 ½ oz honey
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 15.3 kcal / 64.1 kJ
- Białko
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 56.1 mg