Urządzenia i Akcesoria
Poached Eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portion
Składniki
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
oil for brushing simmering basket
-
large eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259.2 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
824.4 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Steamed Rice
25 min
Boiled Eggs
20 min
Whipped Cream
10 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Chicken Breasts
30 min
Basic Basmati Rice
35 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Mashed Potatoes
50 min
Boiled Egg Mode
20 min