Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
4088 kJ /
958 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Steamed Whole Fish
45 min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 godz. 10 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Game Day Guacamole
1 godz.
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Spanish tomato sauce
25 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Italian Salad Dressing
5 min
Keto Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min