Urządzenia i Akcesoria
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Chipotle Oil
-
chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)½ oz
-
safflower oil5 oz
-
white wine1 ½ oz
Chipotle Sabayon
-
egg yolks from large eggs6
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
maitake mushrooms large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)4
Poached Eggs
-
water73 oz
-
vinegar1 tsp
-
vegetable oil to grease
-
large eggs4
-
sourdough bread (1 in. thick), toasted4 slices
-
fresh chives sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
4088 kJ /
958 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Chocolate Fondue
15 min
Spiced Pears with Sangria
1 godz. 20 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min