Wersje kompatybilne
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chipotle Oil
- ½ oz chipotle chili, in adobo sauce, canned (1 chili)
- 5 oz safflower oil
- 1 ½ oz white wine
Chipotle Sabayon
- 6 egg yolks, from large eggs
- 2 tsp white wine vinegar
- ¼ tsp salt
- 4 tbsp unsalted butter
- 4 maitake mushrooms, large, de-stemmed (approx. 1 pkg.)
Poached Eggs
- 73 oz water
- 1 tsp vinegar
- vegetable oil, to grease
- 4 large eggs
- 4 slices sourdough bread (1 in. thick), toasted
- fresh chives, sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4088 kJ / 958 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Margarita
10min
Grilled Fish with Mango Sambal
25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Banana Liqueur Pudding
6h
Maple Bacon Toffee Cookies
35min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Black Tahini
20min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Basic Farro
35min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min