Urządzenia i Akcesoria
Mango Chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 oz
Składniki
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
67.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
207 kJ /
49.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel Sauce
15 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 godz.
Kalamata Tapenade
5 min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Carrot Hummus
15 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min