Urządzenia i Akcesoria
Mango Chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 oz
Składniki
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
67.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
207 kJ /
49.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Minestrone
45 min
Sweet Cucumber Pickles
Brak ocen
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Boston Baked Beans
4 godz.
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Beet Hummus
20 min