Urządzenia i Akcesoria
Mango Chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 oz
Składniki
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
67.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
207 kJ /
49.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Berry Dream
10 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apple Sauce
20 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Apple Butter
1 godz. 30 min
Minestrone
45 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.