Urządzenia i Akcesoria
Mango Chutney
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
36 oz
Składniki
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
67.4 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
207 kJ /
49.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Vegetable Soup
35 Min
Vegetable Stock Base
40 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Ham and Béchamel Croquettes
9 Std. 50 Min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Kalamata Tapenade
5 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Mashed Potatoes
50 Min