Urządzenia i Akcesoria
Steamed Red Bean Rice Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
sweet red bean paste8 oz
-
whole milk divided11 oz
-
dried jujube fruits (red dates), halved8
-
dried apricots, pitted cut into pieces, plus extra (chopped) to sprinkle4 oz
-
glutinous rice flour4 ½ oz
-
white rice flour3 ½ oz
-
confectioners sugar plus extra to sprinkle1 oz
-
water35 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
8096 kJ /
1935 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
132 g
Węglowodany
417 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Soy Milk (Metric)
1 godz. 35 min
Soy Milk
1 godz. 35 min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 godz. 55 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Eggless Pasta
45 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Bread Pudding
50 min
Cloud Eggs
20 min